Snapchat’s nieuwe functie: ‘ons verhaal’

Snapchat

Ah, daar is dan eindelijk de functie waar ik al een tijdje op zat te wachten: ‘ons verhaal’. Voeg nu je snaps (voorzien van geo-tag) toe aan ‘ons verhaal’ en wie weet zie je jouw snap terug in een locatie-story.

Je kent ze wel uit Amerika; de uitgelichte verhalen, vaak rondom een event of plaats. Ik vind ze erg leuk om te zien. Iedereen kan input leveren en samen bouw je een verhaal. Nu is die functie dus ook in Nederland! Ik heb zojuist mijn eerste snap ingestuurd vanaf Deventer, ik ben benieuwd of ik ‘m ergens terug ga zien ;-).

Heb jij al ervaringen met ‘ons verhaal’ (of ‘our story’ in het Engels)? 

Screenshot van Snapchat – ‘Mijn verhaal’ en ‘Ons verhaal’2 comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.