Over Nadi

Hi! Even voorstellen, ik ben Nadi Zoetebier. Opgeleid tot online marketeer en werkzaam als chief storytelling bij hogeschool Saxion in Enschede, Deventer en Apeldoorn. Daarnaast ben ik ZZP’er onder de naam Nadi Media en kan je mij o.a. inhuren voor het geven van lezingen of workshops, het maken van dé (corporate) story voor je bedrijf of de inzet van social media.

Op NadiZoetebier.nl schrijf ik vooral over m’n #weightlossjourney (ik ben inmiddels 35kg kwijt!), maar praat ik ook graag over social media trends, astrologie of nieuws uit de tech-wereld.

Wil je met mij samenwerken? Dat kan zeker: vind ik leuk! Denk aan linkplaatsingen, artikelen of reviews (bijv. die van JouwBox). Waarom een samenwerking heel waardevol is? Jij bereikt jouw doelgroep op m’n website en social media-kanalen met eerlijke en authentieke content, gecreëerd door mij.

Contact? Mail mij via info@nadizoetebier.nl of stuur even een berichtje via ‘t contactformulier hieronder.

Een kleine disclaimer: in mijn artikelen vind je soms affiliatelinks. Als jij iets aanschaft via die specifieke link, krijg ik een kleine commissie. Daar betaal jij natuurlijk niks extra voor! Ook zie je her en der wat Adsense advertenties. De content hiervan (zowel van de advertentie, als van de achterliggende website) ligt niet binnen mijn verantwoording.