Nieuwe maan in Waterman – februari 2019

NadiZoetebier - astrologie

Zoals een aantal mensen wel van mij weten, ben ik helemaal into astrologie. Ik vind ’t heerlijk om me te verdiepen in de sterren, planeten en horoscopen. Alles is zoals ’t moet zijn, en geloof mij: je gaat je herkennen in de patronen. Ik neem jullie graag mee in wat updates, starting today. Maandag 4 februari is er namelijk een nieuwe maan in het teken Waterman ♒️.

Voel je je wat onrustig, heb je hoofdpijn of slaap je slecht de laatste tijd? Dat is niet zo gek. Deze nieuwe maan draait om emotionele vrijheid, veranderingen en new beginnings en alle tekenen zijn nú al voelbaar. We willen losbreken uit sleur, ideeën uitwerken en groeien als persoon. En deze nieuwe maan stemt je daar, dankzij de stand van Jupiter, optimistisch in! 🌑🤗

Volgens Bustle zijn er 4 horoscopen die ’t meeste van deze nieuwe maan voelen: ♒️ Waterman (niet zo gek, het is immers in het teken Waterman), ♉️ Stier (op carrièregebied), ♌️ Leeuw (in de liefde) en ♍️ Schorpioen (algemene veranderingen).

Op je gemakje meer lezen over de maancyclus en hoe deze op jou van invloed is? Lees dan de volgende boeken! (met name de eerste is een aanrader!)

Check ‘t artikel van Inspirerend Leven voor een uitgebreider verhaal over deze nieuwe maan in Waterman, en waarom het juist nú een nieuwe maan is die zorgt voor grote veranderingen.

De volgende nieuwe maan staat maart 2019 in Vissen. Bekijk hier het overzicht van alle nieuwe manen van 2019.

3 comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.