Instagram Stories highlights en Instagram Stories archief

Instagram background

Vlak voor ‘t einde van 2017 komt Instagram met een nieuwe update! Op hun blog introduceren ze Stories Highlights en Stories Archive. Waar we het dan over hebben? Lees maar even mee. 

Wat zijn Instagram Stories Highlights?

Waar Instagram Stories ‘slechts’ 24 uur zichtbaar zijn, zijn Instagram Stories Highlights langer zichtbaar. Sterker nog; ze zijn permanent zichtbaar op je profiel. Al die toffe momenten, je persoonlijke herinneringen, deel je (gewenst) ook onder je bio. Je vindt de functie op je profiel.

Klik op de (+) om de stories uit je archief toe te voegen. Je kunt oneindig veel Instagram Highlights aan je profiel toevoegen, maar per Instagram Highlight zijn dat ‘slechts’ 100 items.

Wat is het Instagram Stories Archive?

Nu is het zo dat als je Instagram Story na 24 uur vervalt, je deze kwijt bent. Je hebt ‘m wellicht wel opgeslagen op je toestel, maar anders dan bij Snapchat zit er geen ‘herinnering’ functie aan. Dat is met Instagram Stories Archive wel even anders!

Alle stories die vervallen komen in je archief. Klik vanuit je profiel op de ‘archief’ tab om ze te zien. Vanuit hier kan je de vervallen stories toevoegen aan je story, als post delen of op je profiel highlighten.

Je archief is alleen zichtbaar voor jou.

Meer tips voor Instagram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.