Samenwerken

Hi! Wat leuk dat je hier komt kijken. Wil je met me samenwerken? Dat vind ik leuk! Lekker cliché, maar samen bereiken we natuurlijk meer dan alleen. ✨

Reviews en meer

Op NadiZoetebier.nl (en social media kanalen) vind je diverse onderwerpen rondom reizen, lifestyle en (online) media. Ik schrijf artikelen, maak video’s en fotografeer de wereld om me heen. Om lekker up to date te blijven ben ik altijd op zoek naar trends, nieuwe producten en/of diensten, evenementen en bestemmingen.

Affiliatelinks & sponsored posts

Op m’n website vind je, naast gewone links, ook affiliatelinks. Koop je ‘n artikel via mijn link, dan krijg ik daar een klein percentage van. Da’s echt niet genoeg om van te leven, maar wel om mijn blog te onderhouden. Jij betaald er als bezoeker niets extra voor. Ik houd van eerlijkheid, dus als er in m’n blog affiliatelinks staan dan vermeld ik dat altijd. Ook als het gaat om sponsored posts, advertorials of editorials. Heb je vragen, dan kan je me die altijd stellen.

Contact

Vul onderstaand contactformulier in of mail me op info@nadizoetebier.nl. Natuurlijk kan je me ook via social media bereiken! Wil je mij (vrijblijvend) producten opsturen? Dan kan dat naar:

Nadi Zoetebier
Grotestraat 9
7151BA Eibergen