Over Nadi

Wereldreizigster to be met een grote passie voor fotografie/video, (online) content en communicatie. Volgt alle trends op het gebied van social media en online content op de voet. 

Hi! Even voorstellen, ik ben Nadi Zoetebier. Opgeleid tot online marketeer en werkzaam als webredacteur & contentspecialist bij Saxion. Daarnaast ben ik ZZP’er onder de naam Nadi Media en kan je mij inhuren voor het maken van bijvoorbeeld (product)foto’s of video’s, social media content en online strategieën. Dit doe ik allemaal vanuit mijn grote passie voor online communicatie en contentcreatie. Hoe en waarom ik mijn eigen bedrijf ben begonnen lees je in het interview dat Allysia met mij hield.

Op NadiZoetebier.nl schrijf ik over allerlei onderwerpen en thema’s die mij aanspreken, zowel persoonlijk als in mijn vakgebied. Bijvoorbeeld vakantietips voor een bestemming, foto’s en video’s die ik heb gemaakt of social media trends ons allen bezig houden. Wil je met mij samenwerken? Dat kan zeker: vind ik leuk!

PS. je ziet het misschien wel voorbij komen op mijn blog; ik deel regelmatig items van Techgirl.nl en InEibergen.nl. Op Techgirl.nl schrijf ik voornamelijk over smart living, internet of things en social media trends. Lees hier al m’n items. Bij InEibergen ben ik webredacteur cq. communitymanager. Dat doe ik niet alleen, lees maar. Ik doe dit voor beide sites vrijwillig; gewoon omdat ik het ontzettend leuke initiatieven vind!

Neem contact met mij op via info@nadizoetebier.nl, stuur een tweet, snap me of vul onderstaand contactformulier in!