Over Nadi

Wereldreizigster to be met een grote passie voor fotografie/video, (online) communicatie en technologie. Volgt alle trends op het gebied van social media, smart living en internet of things op de voet. 

Hi! Even voorstellen, ik ben Nadi Zoetebier. Opgeleid tot online marketeer en werkzaam als chief storytelling bij hogeschool Saxion. Daarnaast ben ik ZZP’er onder de namen Nadi Media en InfiniTech en kan je mij o.a. inhuren voor het geven van lezingen of workshops, het maken van (product)foto’s of video’s of de inzet van social media. Dit doe ik allemaal vanuit mijn grote passie voor online communicatie, contentcreatie en nieuwe media. Hoe en waarom ik mijn eigen bedrijf ben begonnen lees je in het interview dat Allysia met mij hield.

Op NadiZoetebier.nl schrijf ik over allerlei onderwerpen en thema’s die mij aanspreken, zowel persoonlijk als in mijn vakgebied. Bijvoorbeeld vakantietips voor een bestemming, foto’s en video’s die ik heb gemaakt of social media trends ons allen bezig houden. Wil je met mij samenwerken? Dat kan zeker: vind ik leuk!

PS. je ziet het misschien wel voorbij komen op mijn blog; ik deel regelmatig items van TechGirl.nl en TechGirl.com. Op TechGirl.nl en TechGirl.com schrijf ik voornamelijk over smart living, internet of things en social media trends. Lees hier al m’n items

Zin in koffie of thee? Neem contact met mij op via info@nadizoetebier.nl, stuur een tweet of vul onderstaand contactformulier in!