Hip deze zomer: de tafelbarbecue

Een nieuwe trend in barbecueland: de tafelbarbecue. En dan bedoelen we niet ‘t tafelmodel elektrische grill. Nee, echt een barbecue op houtskool. Met een moderne twist, want 2017. 

Toegegeven: de tafelbarbecue bestaat al ‘n tijdje. Niks nieuws, dat klopt. Maarrr… de Cobb barbecue is dit jaar helemaal in! Met de Cobb barbecue kun je grillen, bakken, braden, wokken en roken. Ze zijn niet alleen veelzijdig, maar ook nog ‘ns veilig en zuinig. In slechts drie minuten is de barbecue al heet (das dreks!) en hij is ook helemaal Nadi-proof: de onderkant wordt niet heet, dus geen verbrande vingers meer. Je gebruikt ‘m in combinatie met een Cobble Stone – waarmee je twee uur gebruik kan maken van de warmte – of gewone briketjes. De Cobb is er in meerdere uitvoeringen, maar ik vind de Pro ‘t leukst. Deze komt namelijk in een diversiteit aan kleurtjes (bijv. roze en petrol!) en je kan er een superhippe draagtas bij aanschaffen.

De LotusGrill Classic Tafelbarbecue is ook schattig. Deze komt ook in meerdere kleurtjes, is net zo snel (3 minuten!) en ook hier wordt de buitenkant niet warm. Deze barbecue werkt op houtskool en heeft een ingebouwde ventilator. Die ventilator werkt weer op batterijen, ha. Da’s nog eens wat anders. Bij deze barbecue zit ook ‘n draagtas en ook deze kan je overal gebruiken waar je maar wil. Op de camping, op tafel, op de boot… Je verzint ‘t zo gek niet.

Barbecue met USB-aansluiting

Oke, ik was in shock. Er zijn barbecues met USB-aansluiting. In dat geval sluit je er bijv. een powerbank om aan om de elektrische grill of ventilator te laten draaien. De Action heeft zo’n barbecue een tijdje in ‘t assortiment gehad, maar ik kan ‘m nu helaas niet meer vinden. Ik ben heel benieuwd naar bevindingen, iemand?

Ga jij gebruik maken van de tafelbarbecue?

Nu heb ik zelf een elektrische grill thuis. Vriendlief heeft wel een barbecue op houtskool. Smaakt natuurlijk beter, he. Voor mij maakt het weinig uit: ik eet alleen vega en die paprika smaakt net zo lekker op de elektrische grill als op de houtskool variant. Wat jij?

Dit bericht is met liefde geschreven en voorzien van affiliatelinks. Schaf je iets aan via een van de linkjes, dan krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier natuurlijk niet extra voor. Hiermee support je mij en mijn blog. ❤︎ 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.