5x wat je zéker mee moet nemen op vakantie

Eind juli. Je bent óf al weggeweest, óf nu op vakantie óf je gaat nog op pad. In ‘t laatste geval een heerlijk vooruitzicht. Waar gaat de reis naartoe? Nederland, Europa of zelfs verder? Welke bestemming je ook kiest: er zijn een aantal artikelen die je zéker mee moet nemen. Hierbij mijn top 5 voor de fijnste herinneringen:

  • Een onderwatercamera. Zo eentje die waterdicht is, dus. Ik heb zelf de Olympus TG-4 en daar ben ik erg blij mee. Waterproof tot 15m diep (eh, zo ver kom ik niet hoor), ingebouwde WiFi (inclusief apps waar je mee kan koppelen) en alle GPS data per gemaakte foto.
  • Een opblaasbare unicorn. Of ieder ander opblaasbaar dier. Die flamingo’s zijn ook tof. En de watermeloen ook. En de pizzapunt. En ook de ananas. En en en… Dit is ook súper instaworthy. Vergeet niet de hashtag #poolfloat.
  • Je mooiste jurkjes (of outfit, voor de mannen). Want hallo: die avondjes uit eten wil je – ondanks je verbrande schouders – wél shinen. Ik heb altijd een paar lange, zwarte galajurken mee (voor de sjieke look) en een paar little black dresses (voor de party look).
  • Highlighter en bronzer: je wordt al lekker bruin, maar tóe. Geef je huid die extra glow met de bronzer en (liefst gouden) highlighter. Staat heel mooi! M’n favoriet is de Sleek Highlighting Palette Cleopatra’s Kiss.
  • Je favoriete doucheproducten. Ik neem altijd een nieuw setje doucheproducten mee, bijv. van Rituals of Therme. Dan blijft die geur altijd m’n vakantieherinnering. Afgelopen twee jaar had ik de Karma-set van Rituals mee. Favorietje! Ook omdat ‘ie beschikbaar was als zonnebrand en aftersun.

Fijne vakantie!

Dit bericht is met liefde geschreven en voorzien van affiliatelinks. Schaf je iets aan via een van de linkjes, dan krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier natuurlijk niet extra voor. Hiermee support je mij en mijn blog. ❤︎ 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.