10 redenen om naar Jamaica te gaan

Na maanden van wachten was het dan zover. Ik zet voet aan land in Jamaica! Jamaica is een land vol kleuren, muziek, zang en dans. De zee is blauw en het strand is wit. Er hangt een heerlijke sfeer en de mensen zijn ontzettend er vriendelijk.

Verliefd op Jamaica
De vraag is niet of ik nog terug ga, de vraag is wanneer. Het is werkelijk waar een land om verliefd op te worden, en dan praat ik nog niet eens over de mannen. De intro van dit blogbericht verteld het eigenlijk al: alles aan dit land is fijn. Althans, alles wat ik tot nu toe heb meegemaakt. Ik was er helaas maar heel kort (6 volledige dagen om precies te zijn), dus een keer terug wil ik sowieso. Ik heb even op een rij gezet waarom ik terug wil naar Jamaica (en waarom jij er ook heen zou moeten gaan).

10 redenen om naar Jamaica (terug) te gaan

  • Het landschap is er prachtig
  • De muziek is er heerlijk, hele dagen reggae/reggaeton/soca
  • Verse kokosnoten met witte rum on the beach
  • Dansen met de sexy Jamaicanen!
  • Ik kan niet naar Jamaica zijn geweest zonder Kingston Town te hebben gezien – ik MOET dus terug
  • Ik wil minimaal 1 Bob Marley museum zien
  • Nóg een keer met dolfijnen zwemmen, maar dit keer ook met stingrays (ergens moet ik toch die angst overwinnen)
  • Dunns River Falls – de beroemde watervallen bezichtigen en beklimmen
  • Luminous Lagoon Night Cruise – Jamaica is een van de weinige plekken op aarde waar de zee in het donker ‘licht geeft’, dit kan je dan bezoeken.. schijnt heel sprookjesachtig te zijn!
  • Een bezoek brengen aan de Mystic Mountains. Hier wil ik graag nog kanoën, ziplinen, bobsleeën…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.